Tyhjyyttä...

Koko kesä on mennyt ohi, liian nopeasti. Mielestäni kun sienet ovat kasvaneet niin se on syksyn merkki.

Olen niin kyllästynyt tuntemaan ettei elämässäni ole mitään merkityksiä.
Haluaisin olla jotain sitä, jäädä ihmisten mieleen hyvällä tavalla. Ei mitään pahaa tai huonoja muistoja minusta.
Olen niin kyllästynyt tuntemaan etten ole tervetullut kenenkään elämälle. Minut on niin helppoa hylätä. Miksen ole kenenkään etusijalla? Tulenko koskaan olemaan sitä? Tulenko aina olemaan ikuinen viimeinen sijalla?

Hirveästi jännittää magneettitutkimukesta eli 2vkoa päästä. 3vko päästä kuulen tuloksista. Pelottaa kovasti... Minusta tuntuu, että terveys on romahtamassa. Tämän kuun loppupuolella sairausloma päättyy ja en tiedä miten jatkossa. Onhan minulla muutamia ihmisiä jollekulle puhua, mutta he ovat työntekijöitä joten eri asia... Harmittaa kun ei oikeastaan ole ketään jonkun olkapäälle voisin nojata ja itkeä. Purkata ja jakaa ajatuksia. Tehtäisiin jotain piristystä. Se on niin sitä yksinäisyys. Kunpa joku tulis, eikä äiti... Odotan vielä toinen kutsun lääkäriltä ja toivottavasti ei vasta marraskuussa, kun haluaisin päästä tutkimukseen mahdollista hyvin pian. Hoidetaan pois alta. Siitä johtuu kun olin lukenut yhden ryhmässä, että monet ovat menettäneet sitä sen takia. Pääsisi eroon stressistä ja peloista.

Tänään tulin pois lenkiltä koirani kanssa ja moikkasin kun oli tuttu omistajaa ja koiraa niin eivät pysähtyneet vaan nainen sanoi: "me jatketaan matkalle". Kyllä pahoitti mieltääni. Ei edes moikkanut. Olenko niin ärsyttävää ja epämiellyttävää...? Olisi voinut moikata. Pidin häntä mukavaksi. No tästä eteenpäin en ota hänet huomioon. Jotenkin minusta tuntuu että kaikki välttelevät minut... Vaikuttaa mielialaan.

Laitoin uudestaan four reasons color maskin hiuksiin jonka sekoitettu keltaista ja sinisestä vihreäksi. Tykkäsin, mutta... Kiva kun ahdistusta ja allerginen reaktio... Pakko heittää niitä pois. Ei ole varaa parturi-kampaamolle. Niin kallista jopa yli 150e. Ahdistavaa ja stressaavaa kun harmaita hiuksia ja oma väri on ruskea, että näkee ja erottaa niin hyvin. Näkyy kaukana kun näen monilla on harmaita hiuksia ruskeaveriköillä. Pitäisikö ajaa hiukset pois ja alan käyttää peruukkeja? En ajaisi pois, mutta voisin käyttää peruukkeja, mutta aitoa hiusta peruukki on niin kallista... Ja eikä minulla ole varaa siihen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Miksi?!

Unwanted

Doctor, help me, please.